Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("XERES")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 70

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

INTENSIFICATION DU PROCESSUS DE FABRICATION DU VIN DE XERES PAR LA METHODE DE LA PELLICULESAENKO NF; SHUR IM; VOLOSHINA AI et al.1976; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 4; PP. 17-21Article

INFLUENCE DE L'AZOTE ET DE L'OXYGENE SUR LE PROCESSUS DE FORMATION DU XERESUNANYAN ES.1978; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1978; NO 2; PP. 18-20Article

BASES AZOTEES VOLATILES DES VINS DE TYPE XERESKISHKOVSKIJ ZN; ENIKEEVA NG; DREMUCHEVA GF et al.1977; PRIKL. BIOKHIM. MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; VOL. 13; NO 5; PP. 773-778; ABS. ANGL.; BIBL. 14 REF.Article

REGIME D'OXYGENE DANS LA PRODUCTION DE XERES PAR UN PROCEDE CONTINUAVERBUKH B YA; KOZUB GI; KOREJSHA MA et al.1976; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 31; NO 8; PP. 35-37Article

Presence of trehalose and sugar alcohols in sherry = Présence de tréhalose et d'alcools glucidiques dans le sherryOLANO, A.American journal of enology and viticulture. 1983, Vol 34, Num 3, pp 148-151, issn 0002-9254Article

1,3-DIOXANES AND 1,3-DIOXALANES AS CONSTITUENTS OF THE ACETAL FRACTION OF SPANISH FINO SHERRYMULLER CJ; KEPNER RE; WEBB AD et al.1978; AMER. J. ENOL. VITICULT.; USA; DA. 1978; VOL. 29; NO 3; PP. 207-212; BIBL. 9 REF.Article

ETUDE DES VINS DE XERES PAR LA METHODE SPECTROPHOTOMETRIQUEKOZUB GI; AVERBUKH B YA; KHARKOVER MZ et al.1976; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 31; NO 5; PP. 20-22Article

Dry extract in sherry and its evolution in the aging process = La teneur en extrait sec du sherry et son évolution lors du processus de vieillissementMARTINEZ DE LA OSSA, E; CARO, I; BONAT, M et al.American journal of enology and viticulture. 1987, Vol 38, Num 4, pp 321-325, issn 0002-9254Article

Studies on the browning of fino sherry and its relation to polyphenolic compounds = Etude du brunissement du xérès et corrélation avec les composés polyphénoliquesGARCIA BARROSO, C; LOPEZ SANCHEZ, L; OTERO, J. C et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 4, pp 322-325, issn 0044-3026Article

A research note. Enrichment of aldehydes and ketones in sherry = Note de recherche. Enrichissement du xérès en aldéhydes et en cétonesCABEZUDO, M. D; ALMY, J.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 6, pp 1900-1904, issn 0022-1147, 4 p.Article

Improved production of a Spanish-type sherry by using selected indigenous film-forming yeasts as starters = Amélioration de la production de sherry type espagnol en utilisant, comme levains, certaines levures indigènes formant des filmsFATICHENTI, F; FARRIS, G. A; DEIANA, P et al.American journal of enology and viticulture. 1983, Vol 34, Num 4, pp 216-220, issn 0002-9254Article

A study of behavioural groupings of polyphenolic species in «Fino» sherry wine. Evolution during vinification and mechanical treatment of the grape = Etude du comportement des différentes classes de polyphénols dans le sherry «Fino». Evolution lors du traitement mécanique des raisins et durant la vinificationGARCIA BARROSO, C; CELA TORRIJOS, R; PEREZ-BUSTAMANTE, J. A et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 185, Num 4, pp 307-314, issn 0044-3026Article

LE XERES SOVIETIQUESAENKO NF.1974; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 6; PP. 28-30Article

PRODUCTION OF SHERRY BY SUBMERGED FERMENTATION AND BAKING PROCESS = PRODUCTION DE XERES PAR FERMENTATION EN CULTURE PROFONDE ET CUISSONKUNDU BS; CHAKRAVORTY SC; ETHIRAJ S et al.1973; HARYANA AGRIC. UNIV. J. RES.; INDIA; DA. 1973; VOL. 3; NO 4; PP. 227-236; BIBL. 14 REF.Article

INFLUENCE DES RACES DE LEVURES INTRODUITES AVANT FORMATION DU VOILE SUR LA QUALITE DU VIN DE TYPE XERESSAKHAROVA TA.1973; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 3; PP. 18-20Serial Issue

PRODUCTION DE XERES A LA FABRIQUE JALOVENYKOZUB GI; AVERBUKH B YA.1975; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 7; PP. 21-26Article

REGIME OPTIMAL DU TRAITEMENT THERMIQUE DU VIN DE TYPE XERESSAENKO NF; KUGRANOVA GV; IVANOVA NN et al.1973; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 3; PP. 20-21Serial Issue

CONCENTRATION CHANGES IN SOME VOLATILES THROUGH SIX STAGES OF A SPANISH-STYLE SOLERAKUNG MS; RUSSELL GF; STACKLER B et al.1980; AMER. J. ENOL. VITICULT.; USA; DA. 1980; VOL. 31; NO 2; PP. 187-191; BIBL. 14 REF.Article

MODIFICATION DE LA TENEUR EN ACIDES ORGANIQUES NON VOLATILS DANS LES MATIERES PREMIERES SERVANT A LA FABRICATION DU XERESKOZUB GI; AVERBUKH B YA; KOREJSHA MA et al.1978; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; SUN; DA. 1978; NO 8; PP. 28-32Article

Changes in phenolic compounds and browning during biological aging of Sherry-type wineBARON, R; MAYEN, M; MERIDA, J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1997, Vol 45, Num 5, pp 1682-1685, issn 0021-8561Article

Presence of flavonol aglycones in sherry wines and changes in their content during aging = Présence d'aglycones de flavonol dans le vin de Xérès et modifications de leur teneur lors du vieillissement du vinESTRELLA, I; ALONSO, E; REVILLA, E et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 184, Num 1, pp 27-29, issn 0044-3026Article

Metallic profiles of sherry wines using inductively coupled plasma atomic emission spectrometry methods (ICP-AES)ALVAREZ, M; MORENO, I. M; PICHARDO, S et al.Sciences des aliments. 2007, Vol 27, Num 1, pp 83-92, issn 0240-8813, 10 p.Article

Variations of the major volatiles through aging of sherry = Variations des principaux composés volatils au cours de la maturation du sherryMARTINEZ DE LA OSSA, E; PEREZ, L; CARO, I et al.American journal of enology and viticulture. 1987, Vol 38, Num 4, pp 293-297, issn 0002-9254Article

FLUECHTIGE PHENOLISCHE VERBINDUNGEN IN BIER, RAUCHBIER UND SHERRY. = COMPOSES PHENOLIQUES VOLATILS DANS BIERE, BIERE FUMEE ET XERESTRESSL R; RENNER R; APETZ M et al.1976; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 162; NO 2; PP. 115-122; ABS. ANGL.; BIBL. 31 REF.Article

COUPAGE DES VINS DE XERES A L'AIDE D'UN REACTEUR A JETSAMBELYAN AM; KHACHATRYAN KT; GEVORKYAN KH S et al.1975; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 30; NO 11; PP. 19-21Article

  • Page / 3